Някаква грешка и се повтори.
Колега Гогол,виждам,че имате дълъг пчеларски стаж.Аз тепърва се уча.Както казах - ще се радвам да споделите нещо от вашата практика.В крайна сметка форума е затова.До момента сте написал няколко коментара,предимно със заядлив тон.За ваше сведение - нямам загубени майки,както и загубено семейство досега,но на вас ви е удобно да си натъкмите предположенията.Съгласен съм,че по въпроса с тимола има разминавания относно теорията,но нас ни интересува практиката.Пожелавам ви всичко хубаво и очаквам с нетърпение ваши съвети за да ги коментираме.Не желая да ви давам повече поводи за ваши "предположения".
П.С.Заветната цел е тиквен медал,а аз само такъв не съм получил още.Другата награда е крива краставица - сам се сетете на кой се дава.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
scutellator , ще махна жената от тапета на компютъра и ще си сложа тази снимка!
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Леопарде, има много истини в това което си написал. А и съм убеден, че си прочел повече книжки от мен, както и си изгледал повече филми и клипчета.
Имам само един въпрос. Не веднъж съм казвал че за мен пчелите са само хоби. Не добивам целенасочено нищо друго освен мед. А и уточних каква и кога е първата главна паша при мен. Та въпроса ми е следния:
За чий к.... ми е да развивам семействата на максимум, месеци преди главната паша?
П.с. Аз пък си мисля, че този дето като погледа десетина минути какво правят пчелите на прелката и добие реална представа за състоянието на кошера е много по-добър пчелар от този дето спи на пчелина и се налага всеки ден да отваря капаците, защото не знае какво става вътре.
Аз не съм от майсторите, само си убивам времето с пчелите.
Какво ли е да гледаш един и същи филм всеки ден(всъщност гледам го) и да се питаме какво аджеба следва след всеки епизод? Единия има 100 кошера,а другия 10.Единия разчита на пчелите другия не.Ха сега познайте кой трябва да е постоянно(или по често) на пчелина?Познайте кой може да допусне повече грешки въпреки,че си знае урока на изуст?Кой трябва да е по често на пчелина?Въпреки всекидневните грижи на пчелина не вярвам някой от можещите да бърника повече от два пъти в един и същи кошер на месец......А,кой знае може и да греша.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))