Редактирах списъка с поддръжници на Мишо, и постепенно той започна да става все по-къс и по-къс, защото различни хора ми се обадиха или ми писаха ЛС, в което декларираха че не поддържат Мишо.

Искам да си кажа моето мнение на тема КОЙ КОГО ПОДДЪРЖА:

Аз лично смятам, че няма никакво значение кой пчелар кого поддържа и на кого от вождовете вярва. Всеки е в правото си да вярва в каквото си иска и в когото си иска, и не е срамно или обидно да си го признае това. Тука не е политически форум, а пчеларски. Аз лично съм приятел с пчелари, които твърдо знам например че поддържат Мишо, но какво от това. Приятелството си е приятелство, политиката си е политика, бизнеса си е бизнес. Можем да сме приятели на чашка, но въпреки това да гласуваме за различни партии или пчеларски вождове, а когато опре до бизнес помежду ни - ами плащаме си пари един на друг. Тоест приятелството, политиката и бизнеса не би трябвало да си пречат един на друг, стига да не забравяме, че повечето пчеларски проблеми са общи за всички пчелари, и е хубаво всички заедно да спомогнем за тяхното разрешаване независимо от политическите или бизнес пристрастията на един или друг от нас.