Ти кога си купи по редовната цена, че вече почна да ги плащаш и двойно?! Добре, нямам възражения, за теб ще са двойно.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Бягам към пчелина. 12 градуса, слънце, влажност 75%, виждат се пчели на камерата.....
Винаги може по-добре.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
scutellator , ще махна жената от тапета на компютъра и ще си сложа тази снимка!
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Днес намерих отново по двайсетина акара/продалжават да падат/.Беше облачно 5°,но от половината,отвреме на време излиташе по някоя пчела.Пласмасовите със сигорност имат пило,целите са вода,стериопорните на 60% имат капки по хранилките а от тях 40% пчелите бяха на захарта.От дървените близо 20% имаха капки по хранилките но пчелинямаше вътре.
При мен акар не съм забелязъл да пада но конденз си има както е при теб е не направо да капят рамките но в хранилките има както и на найлоните с който бях отделил магазина от плодника. Магазините ги свалих вчера но найлоните си ги оставих понеже имам някой друга таванка която не пасва ...
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Леопарде, има много истини в това което си написал. А и съм убеден, че си прочел повече книжки от мен, както и си изгледал повече филми и клипчета.
Имам само един въпрос. Не веднъж съм казвал че за мен пчелите са само хоби. Не добивам целенасочено нищо друго освен мед. А и уточних каква и кога е първата главна паша при мен. Та въпроса ми е следния:
За чий к.... ми е да развивам семействата на максимум, месеци преди главната паша?
П.с. Аз пък си мисля, че този дето като погледа десетина минути какво правят пчелите на прелката и добие реална представа за състоянието на кошера е много по-добър пчелар от този дето спи на пчелина и се налага всеки ден да отваря капаците, защото не знае какво става вътре.
Аз не съм от майсторите, само си убивам времето с пчелите.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))