Цитат Първоначално публикувано от Светослав Точев Виж публикацията
Колеги,никой не ви кара насила да се регистрирате ,като ЗП и да се осигурявате,като такива.От вас се иска да спазите Закона и да регистрирате кошерите.Тези,които се осигуряват ,като ЗП просто имат право да искат от държавата,а всички останали имат право да ЗАМЪЛЧАТ. "За да получиш,трябва да дадеш."

На който не му отърва, да си избере друго хоби.Например, да гледа мравки,те също са насекоми,трудолюбиви са,а и никой не ви кара да ги регистрирате.
Извинявам се за сарказма,но не обичам да ме правят на глупак.Аз да плащам,пък всички да искаме.

Оооо, колега изобщо не си прав.
Какво плащаш ти - МИНИМУМА. На твое място нямаше да се бия в гърдите. Аз например се осигурявам на доста повече, и се опитвам да подхвана още един бизнес,а ти ми казваш да замълча??? Това трудно ще стане. Имам претенции и искам нещо насреща, срещу парите си. Осигурявам ли се - ДА, край по въпроса. Защо трябва да се осигурявам два пъти - еми да цокат държавниците. Ще го направя когато видя, че има нещо насреща. А ти така или иначе си длъжен да се осигуряваш и го правиш, заради бизнеса си - но на минимални доходи/ ЧЗП /. И имаш претенции, за повече права в тази държава от мен ли? Смешно е като се замисля!!! И да знаеш, в тази държава, никой не трябва да МЪЛЧИ!!!

Поздрави