Като ви чета какво сте писали излиза, че аз съм най-големия балък в тази държава.Щото си плащам и декларирам и последната извадена стотинка.
Кажете ми като никой не ще да си плаща осигуровките, то тогава как ще се финансират здравната и пенсионната системи. Всеки се разболява рано или късно и попада при лекар или в болница. Ако е само при лекар иди дойди, ще плати няколко пъти по 50-100лв и ще се отърве, но ако се наложи влизане в болница и скъпо лечение и изследвания тогава? Сега никой не мисли за старини, но когато дойде момента горко ще съжалява, че когато е могъл не се е осигурявал, защото не му стига стажа, а пенсията е мизерна(минимални осигуровки-минимална пенсия). Никой не иска да плаща данъци, ама хайде кажете как тогава ще се финансира опазване на реда, инфраструктура, съдебна система и една камара лапачи наречена администрация, която трябва да се грижи за градове и села. Все някой трябва да плаща за това. Сега никой не иска да плаща, а тези разходи трябва да се правят. Като парите не стигат -хоп заеми. Виждате, че за 5 години държавния дълг се е удвоил и още ще се тегли. Тези пари рано или късно ще трябва да се връщат. Всеки чака да дойдат по-добри времена, когато икономиката ще може да генерира повече печалба и да плаща повече данъци, ама както е тръгнало нашите деца ще се спасят по Европа и Америка и пак ние ще си плащаме мастрафите.Да но тогава ще бъдем на друга възраст и вече няма да можем да работим така, както сме го правили на младини. Всеки си мисли какво пък толкова и тогава ще гледам пчели, ще продавам по малко мед и все ще я караме някак си. Помислете обаче, че не се знае какви времена ще дойдат и дали въобще ще можете да гледате пчели.