За регистрациите никой не спори.Прецизирането трябва да бъде точно в частта с колко да бъдат стимулирани отделните пчелари които са в долните групи и искат да се изкачат.Аз съм сигурен,че не всеки ще поиска да увеличава бройките.При това положение той може да отиде в друга подкатегория,която да обслужва базовите нужди на тази категория.Нека пчелар,който изяви желание да се развива да влезе в друга подкатегория и там да може да кандидатсва за увеличаване на бройките.Нека същото разделение бъде направено и в останалите категории.По този начин едновременно ще се подпомага базово дори и най-дребния пчелар,в същото време ще се стимулира да израства и средствата ще се разпределят по-прецизно.За да проработи подобна система според мен ще са нужни няколко години за да се види кой какво желае и след това да се преразпределят парите където са най-необходими.За да стане това ще трябва да се вземе някаква база и след това тя да се прецизира.Мисълта ми е да има сравнително добро покритие във всички групи и подкатегории.