Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 131

Тема: спам

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Няма кой да свърши работата. Нали все някой трябва да измисли първоначалния проектотекст, за да бъде подложен на обсъждане във форума. Идеята беше хората от управителния съвет да го вършат това, но все още не сме се организарали да заработим ефективно. Между другото никакъв проблем няма да е и ако някой друг член или посетител на форума измисли проекто-текста на декларацията и ни я даде за обсъждане.
    Защо не започнеш една тема, където всеки да дава идеи (без да коментира чуждите) за съдържанието на петицията/декларацията?
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    По принцип колега Матеев си много прав и аз съм напълно съгласен с теб.Действителността обаче в България е друга.Почти всички счетоводни къщи ги държат активни данъчни инспектори които са в абсолютен конфликт на интереси.Най-интересното е,че лично познавам няколко "богати" предприемачи,осигуряващи работа на стотици хора, които са си наели личен такъв инспектор който им върти далаверките,ъъъ исках да кажа счетоводството.Та мисълта ми е,че който може да си позволи такъв лукс го прави без да му мигне окото,пък камо ли да се замисли за пенсионерите и дечицата.Освен това пенсиите ги окрадоха червените другаре и затова сега няма пари в системата.То те какво ли не окрадоха де,а сега реват дайте да дадем.Нека бъдем реалисти.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Аз отговора го дадох в предния коментар - според мен няма да съществува подобна система докато се пенсионирам.Няма как да избута толкова години при този демографски срив.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    ТЪРТЕЯ! изпълнява най-важната функция в пчелното семейство! Тя е толкова важна, щото той е освободен от други задачи. Защо им е иначе на пчелите да изразходват толкова огромно количество ресурси и внимание в отглеждането на един търтей, щото да се премахне всяка причина, която би му попречила или понижила способността му да си я изпълнява, ако тя не беше от чак такова първостепенно значение? Какво би станало, ако той по цел ден се преуморяваше от работа, както работничките?

Тъй че, моля ви, не убиждайте горкото животинче.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •