Здравейте!От пост #48 на колегата kacone имаше призив да се пише по темата.Но до #163 се писа за всичко друго,но не и по темата.Може би има колеги които стоят по цял ден пред компютъра,за да пишат по всички теми,за да могат да достигнат до заветнотоVIP–автор,за да са наравно с колегите които пишат съществени,важни неща за пчеларството,като Скутелатор,Д.Бонев и др.подплатени с факти или Матеев–като новатор и експериментатор в пчеларството.Може би всички тези 13 страници,списвани не по темата, трябва да се преместят където им е мястото–в други теми,за да остане писаното по същество,за да може да се следи по лесно.Дори успяхме да откажем Матеев да споделя експериментите които прави по темата.Не мога да допусна ,че човек с неговия практичен ,комбинативен и логичен ум, ще допусне да не води някакви записки във своя електронен бележник.Аз който не съм толкова организиран ,си записвам по нещо в тефтера/книжен/ .Така че,колега Матеев,споделете все пак и малкото което е останало.Аз, с моите 30 Даданчета не мога да си позволя много експерименти за да стигна до крайния резултат,до който сте стигнали Вие през миналия сезон,макар и да сте действали хаотично,поради многото начинания които е трябвало да вършите в пчелините.Това за мен ще е много полезно през новия сезон.Предварително Ви благодаря.