Цитат Първоначално публикувано от evgeni.filimonov Виж публикацията
Човече, за какво да ме е яд, нещо бъркаш нещата и кой ме води за носа, дерзай си там и оправяй пчеларството. Таксата е 10 лв човече и за тия 10 лв ходя всеки четвъртък на лектории и 2-3 пъти в годината на пчеларски пътувания из страната и съседни нам държави. Ако мислиш, че се натискам да участвам в каквито и да е управления и програми, жестоко се лъжеш. И какво ли ми е провокативното, не разбрах. ?
Успех на новата ви конфедерация, само да не излезе, че е поредния рой....
Имате късмет, че вожда ви има много излишни пари за трошене и инат.. и явно той ще отнесе най-многото работа, дано да не е залудо. Успех.
Тук нещата не опират само до пари и кои ще ги троши.Както и това че без подкрепа трудно ще се случат нещата затова трябва да се подкрепи тая нова организация . Другото важното нещо е че някои се нави да направи нещо по въпроса и иска да помогне на пчеларството като цяло . Аз лично съм нов и бих казал доста неопитен но бързо се уча като имам приятели като Бонев и моя чичо затова бързо ще влезна в нещата мислих да не регистрирам пчелин но сега съм решил че на пролет ще го регистрирам и ще членувам в новата Конфедерация.