Първоначално публикувано от
volen777
Филимонов май те яд че те водят за носа и те карат да си плащаш таксата и да пишеш провокативни коментари с надеждата да промените нещо, но за съжаление Конфедерацията е вече факт и трябва да се примирите с това. Ако неможеш да се пререгистрираш върви и се оплачи на председатела на твойта организация та нали тои трябва да защитава интересите ти, да ама на тебе пък не ти пука и предпочиташ да живееш в абсурдна държава. Аз пък понеже съм обикновен пчелар успявам вече 10 години успешно да се пререгистрирам и 10 години нищо свястно не видях да се направи от досегашните организации и реших, че ми пука и че не искам да живея в абсурдна държава и затова отидох и станах член на Конфедерацията. И още преди да се учреди тя ми донесе полза, защото се запознах с много будни пчелари които споделяха открито методите си на пчеларстване, човек винаги има какво ново да научи. Атия пчелари които не са регистрирани как искат държавата да разбере, че те съществуват и да им занесе 5 кила захар и 20 лева на кошер че са я упрашили. На кои адрес да ги занесе тез кила, на коя сметка да преведе парите или трябва да чука от порта на порта и да пита дали има кошери в двора.