то не е тук мястото ама аиде де. та моята работа е по една европеиска програма, тук в селото и работя за 180 кинта. минават ми на проверки всяка седмица. и днес имах проверка и ми се обадиха да ида до монтана, понеже е областния ни град за да се оправя. нямаше как да не ида, щото нашия край е доста беден. тук хората масово са без работа.има цели семеиства дето никои от членовете му няма работа, не защото не иска, а защото няма такава. познавам момчета на моята възраст които ходят овчари за да изкарат някои лев за да вържат някак нещата.от безпаричие хората тук превъртат, има хора дето вървят и си говорят сами по пъря и то млади хора. преди дни един много добър мои приятел които има дете и жена, много добър каменоделец и дърворезбар е... та тоя мой приятел от безпаричие превъртя преди дни и счупи един паметник в центъра на берковица.така че нямаше как да не ида днес на монтана, щото аз разчитам на тази заплата. не че майка ми, баща ми, баба и дядо няма да ми помогнат ако поискам, но е срамота да съм на 26 и да се моля на роднините.ака че пчелите са си пчели, аз ги гледам най много поради здравословните ми проблеми, те няма да се затрият така лесно. но като не си свърша нещата които са ми определили и не дам отчет какво съм свършил оставам без работа а от там без пари. а знаеш че парите в днешния сват значат само едно а именно живот за нас обикновенните хора. а в българия всеки е такъв, държавата е готина ама управниците са кофти. та те трябва да се замислят за отводки на хора че както са я подкарали, хора скоро няма да останат тук. ще останат само пчелите който гледаме. щото пчела така лесно не се затрива знам аз

Цитат