Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 12 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 116
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    На мене всъщност тези блокчета ми харесаха. Само трябва на пчелина да се докара един бетоновоз с бетон и после с кофи да се налеят дупките в блокчетата. Така ще се получи НЕПРЕМЕСТВАЕМ КАМЪК - да питам циганите как ще го откраднат......

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    На мене всъщност тези блокчета ми харесаха. Само трябва на пчелина да се докара един бетоновоз с бетон и после с кофи да се налеят дупките в блокчетата. Така ще се получи НЕПРЕМЕСТВАЕМ КАМЪК - да питам циганите как ще го откраднат......
    А представяш ли си каква влага ще е отдолу?

Автор
    Регистриран
    31.01.2011
    Ползвам бетонови блокчета ли, плочи ли, доста масивни. Забележки нямам никакви.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Аз също ползвам блокчета но от плътен бетон с размери 50 на 10 на 12 с цена 1.28 за брои. много са удобни.

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.11.2012
    Мои такива -

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    Да попитам 2 неща. 1-во ако искам да се сдобия с акациеви колци, по какъв начин? И 2-ро, кога е най-добре да бъдат сечени, сега или на пролет.... Защото си мисля, че не е много законно да ходя в гората и да сека.....

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2012
    Пчеларски район
    Шумен
    Идеята от клипчето е добра . Захванати крака за бетонни плочи.Краденето на подобни стойки би било доста трудно за мургавите.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от krasimir00 Виж публикацията
    Идеята от клипчето е добра . Захванати крака за бетонни плочи.Краденето на подобни стойки би било доста трудно за мургавите.
    Палят кошерите след ден два разбиват бетона на място за да не го мъкнат и си толкова вътре че .........

Кръстев, във продавалника е пълно с обяви за акациеви колове. Мисля, че и с поръчка в горското се взимаха. Цената е ниска и не си заслужава да рискуваш да те хванат с няколко кола горските (сеченето дори и на колове е незаконно).

Наблюдател
    Регистриран
    17.09.2013
    Пчеларски район
    общ. Ковачевци
    Няколко пъти се писа за обгаряне на акациевите колове, кога и как се прави тази процедура? Има ли значение през кой сезон е добита дървесината?

Страница 7 от 12 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •