Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
3 броя на циментови колове - това лято стъпих на единия кол за да вляза между двата кошера за да вадя по удобно (кошерите бяха на по 4 корпуса) резултата строшен кол и 3 кошера на обърнати на земята - беше весело ....
Имам плочки и колове за два площада в малки градове и ги отписах като вариант.
Коловете потънаха и станаха РАВНИ със земята. Плочките избирателно потънаха. Тухлите 4-ки се държат, но се пукат от студ и влага.
Гуми мога да взема безплатно, но се накланят от тежестта и кошера става кулата в Пиза. Не се пипат като ги нагрее слънцето, пчелина прилича на сметище, местенето е трудно и кошерите не са достатъчно стабилни.
Иначе гуми се пълнят като под тях се сложи хартия или картон, вътре се пъхат няколко пластмасови бутилки, а може и по-лесен начин да има

Цитат Първоначално публикувано от Георги Кръстев Виж публикацията
Относно гумите... и аз съм малко против защото е грозно. Нооо е много функционално при равен терен и на 1 гума да са ти помощните семейства. С една кука влачиш кошера по целия пчелин и му пръскаш летящата пчела..... без да се отваря, без да вдигаш, закачаш куката и газ. Нещо което чух на скоро, но не съм го виждал е дъно палет. Представлява дъно за 2 кошера един до друг с трупчета от акация намазани с изгоряло масло. Трудно ще се краде кошер, лесно е за подвижно пчеларство и ти е едновременно дъно и стойка!
Аз съм стегнал(вързал) кошерите с колани, но не съм толкова смел

Други идеи? Аз се спрях на дърво и вече е въпрос на промени в дизайна, но ако имате други идеи ще ги пробвам.