Ти глупак ли си? Това е въпроса, който Джени задава на Форест Гъмб. А той отговаря: "Мама казва, че глупак е тоя който върши глупости, а не който ги говори". Шест Оскара има тоя филм. Сега ви чета писанията защото не ползвам интернет по принцип, но реших да видя какво си пишете като опит, а не да се учите. Тая работа (пчеларството) първо четеш, действаш и следиш резултата. Като сте наясно ги трийте нащата. Между другото като ви следя писанията разбирам, че искате с два прочетени реда и хоп - готово. Да ме прощавате. Аз съм от 33 години пчелар. Не ме интересува какво правите. Не ме интересува че интернета ви бил от 4 години - пост и глупости не ме интересуват. Прочетох от началото и реших да дам точи указания какво да прави първия дето е писал и да не се чуди. Щом обаче никой не споменава Любен Радоев, значи толкова сте я закъсали, че не знам от къде да започна. Но така е в милата ни родина. Вместо благодарности - ругатни. Аз не съм бил чел 4 години! И не пиша за да се заяждаме, а да ви помогна. Това ли е най-важното от колко години било това писание. Венер е от Сърбия, а там са светлинни години преди нас в пчелрството. Прочети какво съм ти писал по-горе и действай, а не дрънкай.