Трябва да намериш технология, чрез която да добавяш прашец към C3-то, така че да не личи... и някакви есенции, че като се прекали с цвеклото се променя и вкуса... Ама тия есенции дали пък не могат да ги фанат при изследването? Имах един комшия, който вареше разни отвари, треви, билки, чайове, добавяше захар на вкус и даваше на пчелите да правят "мед". Но той па зе, че умря и не моа да го питам кво точно праеше.
Ама теб това едва ли те интересува чак толкова, при положение, че произвеждаш само восък.
Има начини и са описани много подробно.
Въпросът не е как да фалшифицираме меда, а как да храним колкото е нужно и да нямаме проблеми при пробите.
Комшията е ясно от какво е умрял
Всичко, което е далече от морето, е провинция. Ърнест Хемингуей