Цитат Първоначално публикувано от asti Виж публикацията
Здравейте. Закупих си скоро 4 ЛР кошера със проветриво /мрежесто/ дъно на фирма Анел. За съжаление за момента си седят в гаража тъй като са празни. Но на пролет ще бъдат заселени със пчелни семейства. Надявам се да имат повече плюсове и да е по лесно за работа и поддръжка също така и пчелите да зимуват във тях по благоприятно от дървените кошери. Но това всичко ще разбера едва следващата година, а нямам търпение до тогава. Моите кошери не съм ги снимал, но изглеждат така:
Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	plastic_hive_grey&yellow.jpg
Прегледи:      392
Размер:	82.3 KB
ID:	2413Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	534927ab05eae.jpg
Прегледи:      389
Размер:	44.6 KB
ID:	2414
Здравейте
Преди известно време и аз ги открих из мрежата тези кошери на Анел. Ще чакам отзиви от вас, но първо можете ли да споделите от къде ги закупихте и на каква цена.
Понеже аз се опитах да поръчам от сайта на Анел на една цена доста примамлива, мисля че беше някъде към 45 евро и след това с мен се свърза една жена от София , която била официален представител на Анел, която ми искаше нещо от порядъка на 140-145 лева не помня точно. Разликата ми се видя доста голяма и затова не поръчах пък и трябваше да платя и за доставка до Силистра, която ще е и тя 15-20 лева.