Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 13 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 129
    Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Ето още един, все още кандидат пчелар-писател:

Жалко, че ще заминат едни грешни пари от програмата в канала...
    Писна ми от ваште дребнави заяждания а и не съм по никакви програми така че споко

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    [QUOTE=koragroup;32365]Ето още един, все още кандидат пчелар-писател:

Жалко, че ще заминат едни грешни пари от програмата в канала...[/QUOTE Ще останат грешни пари и за теб споко

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Ааа, не, за Жорката няма да има - и то не поради недостиг, ами щото той бягя ат тях...

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    "Чекмайт плус" на на базата на комафост. Есено третиране за акар."
    Когато претендиращите за водещи се представят така, каква грамотност да очакваме от останалите?Боже пази пчеларите!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Еееее не мога да пропусна... Четири пъти се опитах да го прочета както е написано - на един дъх. Така и не успях.

evgeni.filimonov който смята въпросите за тъпи не е задължен да се включва по темата още повече с езика който използваш ти,а относно въпросът ми задал съм го защото един познат на баща ми е обещал да му даде 2-3 отводки но кошерите му са ЛР до колкото знам а аз имам тук един ДБ по който започвам да правя мойте кошери затова и зададох този въпрос,по въпроса за четенето не ме мързи даже ми е интересно да чета по темата но както и да е не съм длъжен да давам обяснения все пак ти желая всичко най-добро
    Пайсе-газиме-хора!
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Иииии като Феникс от пепелта - ето я и новата звезда:

Здравеи те колеги аз сам новобранец в пчеларството на 24 години сам от Враца от 2 години се занимавам с отглеждането на пчелни семеиства започнах с 8 и за момента имам 20 интересувам се и чета всякаква литература за развитието на пчелините но не мога да се ориентирам дали мога и аз да кандидатствам за някой лев от Европа както казах имам 20 кошера преди 2 месеца се регистрирах като земеделски производител но все още нищо не разбирам от тези програми и бюрокрации много ще сам благодарен ако някой ми помогне с това дали мога да кандидатствам и как или поне да ми дадете някакъв линк за да прочета някоя от сегашните програми благодаря предварително
    Не на точките, смърт на запетаите!
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    ...какво остава за "А" и за "Ъ"....?!?

Наблюдател
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Другари, имам да ви съобщавам добри новини ! Всички знаете, че си имаме нов министър на образованието. Добрата новина е, че ще има реформа в образованието. Друга добра новина е че се подготвят промени в правилата за българския език. Някои от вас са напред с материала и без съмнение са вече запознати, останалите ви предлагам да си налеете чаша с нещо ободряващо /аз съм на чай с м... мняма да ви кажа с какво/ и да се задълбочите в материята :

ЕТО ПРЕДЛОЖЕНИТЕ ПРОМЕНИ В ПРАВОПИСА НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК:

1. Буквите „ч” и „ш” отпадат от азбуката, понеже ве4е никой не ги използва. На тяхно място влизат отдавна наложените 4 и 6.
    2. Отпада буквата „ъ”, за да не се 4удим как се пи6е „мал4ание”, „сагласна сам” и т.н.
    3. Отпада и буквата „я”. В момента е възприето тя да се изписва като „q”, но това саздава проблеми, за6тото някой я 4етат като „кю” и става
    мазало. По добре е да се изписва като „иа”, например лелиа, диниа, Иамбол, Балгариа.
    4. Предлагам да отпадне и буквата „й”, за6тото е са6тата като „и”. Ниакой тапанари са против и казват 4е ако махнем и краткото как сме 6тели да
    пи6ем иордан иовков. Ма тиа са напално истре6тели ве, за кво да даржим неква буква само заради един гимнастик кво като е вип ба6та ми го
    познава и вика 4е бил свестен тип).
    5. Тоа ермалък са6то е напално изли6ен. Закво ти е само да ти зима место на клавиятурата. Закво треа да има буква коиато се пи6е само в три
    думи. Ьога, ьод и идьот. Тва е расхи6тение.
    6. главните букви са пална простотиа. нема нужда от тиах. секи интелигентен 4овек се досе6та каде по4ва изреч4ението и каде не по4ва.
    то си е мноо ясно.
    7. пи6е се „незнам”, „неискам”, „нестава”, „немога”. Разбрахте ли бе БАЛЪЦИ!!!!!
    8. си4ките запетаики то4ки терета и подобни л**на триабва да отпаднат на кои му пука за тиа не6та?
    a наи добре е направо да се мине на latinica 6toto taka sme si swiknali werno 4e po nekoi foromi ne dawat dase pi6e na latinica 6toto sa ebahti zadrastenite
    A как ще напишем "Пенка отиде на къра"? Така ли - penka otide na kyra ?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Е не се удържах.Този извор на бисери трябва да се почете с ... мълчание.
    "много е лесно на сложена софра да се изак ш ама да се постараеш да я сложиш не се хващаш защо не отиде на очередяването и там даги кажеш нещата като янко ами сега от вкъщи плюеш а ако има човек дето е бил в кацата с мед и несие облизал пръстите значи нещо му хлопа а не че е съвестен"

Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Иииии като Феникс от пепелта - ето я и новата звезда:

Не на точките, смърт на запетаите!
    Предлагамследнотодасевъве декатоавтоматичнаекстравъ ввсекикомпютър

. , _ Ходом марш по местата!

Страница 8 от 13 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •