Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 408

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Аз много добре те разбирам, но искам и ти да ме разбереш:
    Кой ще е този, който ще прецени кои арбитри са качествени и кои - некачествени? Нима намекваш за някаква дискриминация, от типа че твоя глас на изборите трябва да тежи повече от гласа на някой циганин? Усещам накъде биеш, но това е забранена територия. Твоят глас тежи точно толкова, колкото и на последния новобранец, регистрирал се във форума. Недей да си въобразяваш че си нещо повече от него, защото иначе започва да намирисва на Хитлер и на неговите мечти за чиста и съвършенна арийска раса, която да доминира над останалите раси.

Просто свикни с мисълта, че всички хора СА РАВНИ и имат ЕДНАКВИ ПРАВА. Това важи както за обществото, така и за форума. Важи и за всякакъв тип гласувания, независимо от това какво образование има дадения индивид или какъв е цвета на кожата му или какви са познанията му по пчеларство.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Аз много добре те разбирам, но искам и ти да ме разбереш:
    Кой ще е този, който ще прецени кои арбитри са качествени и кои - некачествени? Нима намекваш за някаква дискриминация, от типа че твоя глас на изборите трябва да тежи повече от гласа на някой циганин? Усещам накъде биеш, но това е забранена територия. Твоят глас тежи точно толкова, колкото и на последния новобранец, регистрирал се във форума. Недей да си въобразяваш че си нещо повече от него, защото иначе започва да намирисва на Хитлер и на неговите мечти за чиста и съвършенна арийска раса, която да доминира над останалите раси.

Просто свикни с мисълта, че всички хора СА РАВНИ и имат ЕДНАКВИ ПРАВА. Това важи както за обществото, така и за форума. Важи и за всякакъв тип гласувания, независимо от това какво образование има дадения индивид или какъв е цвета на кожата му или какви са познанията му по пчеларство.
    Ами не, не си ме разбрал,но аз-повярвай ми те разбрах.Дано след месец, два или три не останеш разочарован от вслушването ти на .................успех.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Аз лично за мене си не се притеснявам. Ако рейтинга ми е нисък или отрицателен, ами просто ще се отдръпна и ще спра да пиша. Вече съм го правил. Ако обаче хората одобряват постингите ми за експериментите, нововъведенията, математиката, електрониката, информатиката и промишленото пчеларство - ами защо пък да не продължа да пиша.

Въобще има ли някой, който случайно да се притеснява за рейтинга си, освен спамаджиите и конфликтните личности? Ами че те се броят на пръстите на едната ръка и вече се поразчистиха донякъде и с моя помощ.

Така или иначе ще направим експеримент, пък ако се провали - ами здраве да е - ще го прекратим.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.02.2012
    Правилно, всички имат равни права, но за съжаление, само на теория. На практика винаги е имало и ще има хора, чиито права са по-равни. Но нека да е демокрация. Ако 80% от потребителите във форума слушат чалга, примерно, те са в пълното си право да прогонят от форума всички фенове на хип-хопа, джаза, рока, попа, класическата музика... демокрация... тва е положението...
    А колкото до Хитлер, да не забравяме, че той беше избран с демократични избори и имаше подкрепата на мнозинството от немския народ. Ама демокрация, кво да прайш, глас народен, глас Божи!
    "It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
    Sam Levenson

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Пак почнахте да се ядете!Малко спокойствие моля!
    Ако се направи както трябва няма да има кой знае какво разминаване.
    Всеки да може да гласува само веднъж.
    Като приемем че има 15-20% спамаджии и негативисти които казват и на бялото черно,както и 10-на% които няма да са съгласни с казаното,би трябвало да се приеме че 1/3 от гласовете за един добър постинг с ценна информация ще са отрицатели.Това е положението,наблюдава се непрекъснато по фоумите.
    Целта при гласуването е една,този който е писал да свери дали информацията която е споделил е оценена от болшенството от съфорумниците.
    Може би,по този начин може да се помогне и на модераторите да разчистват по лесно спама,като постингите с над 50% негативни оценки да им светкат за проверка.
    Предложението на freelancer_bg е много добро

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •