Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 408

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ами да си кажа честно, вече избягвам да пиша във форума, защото понесох много критики, че уж съм бил "прекалено активен". Вече предпочитам да си трая, вместо да споделям докъде съм стигнал и какво съм направил по един или друг аспект от пчеларството.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Ами да си кажа честно, вече избягвам да пиша във форума, защото понесох много критики, че уж съм бил "прекалено активен". Вече предпочитам да си трая, вместо да споделям докъде съм стигнал и какво съм направил по един или друг аспект от пчеларството.
    Тогава да си пишем на лични ако нямаш нищо напротив живо ме интересува резултата защото и аз искам да ги увелича другата година по интензивно.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Аз пък чета активно и не съм забелязал да си получил критика за прекалена активност. Критиките бяха най-вече към Дамян който беше станал хипер активен, но както виждаме си взе забележка и сега всичко си е ОК. Колкото до твоите експерименти те винаги са били едно от най-интересните неща тук и аз с удоволствие чета и размишлявам над тях. Много се кефя на разбиването на митовете в пчеларството и ако аз действам смело и разбивам митове за себе си, то Матеев ти действаш мега смело и направо ги попиляваш.

Автор
    Регистриран
    19.02.2013
    Пчеларски район
    Петрич
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Аз пък чета активно и не съм забелязал да си получил критика за прекалена активност. Критиките бяха най-вече към Дамян който беше станал хипер активен, но както виждаме си взе забележка и сега всичко си е ОК. Колкото до твоите експерименти те винаги са били едно от най-интересните неща тук и аз с удоволствие чета и размишлявам над тях. Много се кефя на разбиването на митовете в пчеларството и ако аз действам смело и разбивам митове за себе си, то Матеев ти действаш мега смело и направо ги попиляваш.
    Напълно заставам зад мнението на rosty_sz. Винаги съм следял с интерес твоите мнения.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •