Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 18 от 36 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 171 до 180 от общо 358
    VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Пистолети които да набиват такива пирончета с какви ковеш ръчно едва ли ще намериш. Иначе и лидълския и райдърския ковът пирончета, но пирончетата представляват нещо като едното краче на скобата със съвсем малка главичка. Ако нямаш доверие на скобите то тези пирончета въобще не са за теб. Пробвай със скоби и ще останеш доволен, все пак толкова хора ги ползваме нали не мислиш, че всички сме будали.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Има такери които ковът и така наречените рингови пирони, но са доста скъпи....

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.07.2013
    При мене и големия райдер взе да не кове скобите докрай (проблема с малкия се реши като купих нов). Сега се чудя какъв нов такер за рамки да взема.
    http://www.tashev-galving.com/078+BS...87%D0%B5%D0%BD
    Този bosch е за 329 лева. Някой знае ли дали ще работи с райдерски скоби 32мм? Пък и дали си струва само за рамки да се дадат толкова пари? Май съм по склонен да купя отново райдер. Стария работи добре 3 години. Смазвам с масло, но личи че се е поамортизирал. Все още бачка засега :-)

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.01.2011
    Пчеларски район
    Свищов
    И аз съм пред такава дилема но засега ще пробвам само със смяна на буталото, разбрах, че струвало 7-8 лева.

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.07.2013
    Аз купих ново бутало за 10 лева от сервиза на Raider (София/Ломско шосе) за малкия такер и ефекта беше нулев. Купих нов малък такер и се оправи работата! Кажи като го смениш какъв е ефекта. Дано при тебе стане ОК.

Аз днес разглобявах големия и го чистих. Има много О-пръстени и най-вероятно са изхабени повече. Не ми се върва да помогне бутало само но опитай. Пиша без да съм пробвал (за глоемия).
    Този пост е редактиран от nikola.vladov; 09.11.2014 в 20:05. Причина: допълнение

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от nikola.vladov Виж публикацията
    Аз купих ново бутало за 10 лева от сервиза на Raider (София/Ломско шосе) за малкия такер и ефекта беше нулев. Купих нов малък такер и се оправи работата! Кажи като го смениш какъв е ефекта. Дано при тебе стане ОК.

Аз днес разглобявах големия и го чистих. Има много О-пръстени и най-вероятно са изхабени повече. Не ми се върва да помогне бутало само но опитай. Пиша без да съм пробвал (за глоемия).
    защо не го дадеш в сервиз да го огледат,може да е заминал някой О-пръстен и да си продължиш да го използваш

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.07.2013
    Преди месец и нещо носих малкия в сервиза в София. Изтеклка беше гаранцията. Ония като чуха, че е извън гаранция отказаха да го погледнат дори. Викат купувай нов направо. Все пак като ги помолих за бутало ми дадоха (само дадох 10 лева на вътъра). Не ми се носи големия там отново. Почти знам какво ще кажат. Ако някой е носил в сервиз, доволен е, да сподели къде е този сервиз.

Ясно е, че е О-пръстен. То другото не е мръднало (аз днес го гледах). Има толкова много О-пръстени вътре, че един майстор и да ги има ще го домързи да ги сменя всичките. С две думи при тази цена ремонта май е безмислен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Цитат Първоначално публикувано от nikola.vladov Виж публикацията
    Преди месец и нещо носих малкия в сервиза в София. Изтеклка беше гаранцията. Ония като чуха, че е извън гаранция отказаха да го погледнат дори. Викат купувай нов направо. Все пак като ги помолих за бутало ми дадоха (само дадох 10 лева на вътъра). Не ми се носи големия там отново. Почти знам какво ще кажат. Ако някой е носил в сервиз, доволен е, да сподели къде е този сервиз.

Ясно е, че е О-пръстен. То другото не е мръднало (аз днес го гледах). Има толкова много О-пръстени вътре, че един майстор и да ги има ще го домързи да ги сменя всичките. С две думи при тази цена ремонта май е безмислен.
    И аз отварях големия "Райдер"но чак пък толкова много (О-пръстени) не видях .Моя има само два на буталото има 1бр и на изпусквателната глава горе 1бр
    Този пост е редактиран от kapanec; 10.11.2014 в 07:31.
    Милен Михов

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от kapanec Виж публикацията
    И аз отварях големия "Райдер"но чак пък толкова много (О-пръстени) не видях .Моя да има само два на буталото има 1бр и на изпусквателната глава горе 1бр
    Ето документацията за пръстените. Моя има само един на буталото (номер 19 на схемата).

http://www.raider.bg/uploadfiles/sch...7_original.jpg

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Имам една молба. Да споделите с какъв маркуч е по практично да захраните такера с въздух. Гледам тези оранжевите на Раидер но не ми вдъхват доверие сякаш. Ако си направя гумен с бързи връзки дали няма да е тежък. Ще съм благодарен за споделения опит.
    Аз мисля да си взема ето този такер.
    http://olx.bg/taker-pnevmatichen-9040-retta-i65265114

Страница 18 от 36 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •