Ехооо.... не стана ли време за една срещичка?
Искате ли да пием по едно и да обсъдим резултатите и плановете?
За да има време за подготовка, предлагам ден понеделник - 15.09 от 18ч. на Хъшовете.
Какво ще кажете?
Ехооо.... не стана ли време за една срещичка?
Искате ли да пием по едно и да обсъдим резултатите и плановете?
За да има време за подготовка, предлагам ден понеделник - 15.09 от 18ч. на Хъшовете.
Какво ще кажете?
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Аз ще дойда,да направим разбора.
Идеята е добра но часът на срещата е малко рано
Милен Михов
Добра идея, но тогава съм на работа.
Тъй... до тука сме трима. Ще звънна на още 2-3 човека и ще запазя маса за 6-8 човека отвън.
Аз ще гледам 18-18:30 да съм там, а който когато има възможност тогава да идва.
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Аз към 19.00 ще мога да дойда.
Айдеее.... който зазимил-зазимил. На виното му срувахме вече 40 дена, зайците и пилците минаха под ножа, туршиите са почти готови втасали.
Предлагам да се съберем да похвали който има от какво, ако някой ще се опаква и на него ще му дадем думата!
Какво ще кажете на 03.11 да се съберем пак на Хъшове да хапнем, да пийнем и да разпънем някой друг локум?
Часът ще го уточним допълнително - да е удобен на повече хора.
Моля отбелязвайте се в темата, който ще идва, за да знам каква маса да запазвам
Георги Корчев се казвам
Поради небивалия интерес (отново), мисля да спра да се занимавам с организацията.
Ще се обаждам по телефона на 2-3 човека които познавам и толкова.
Поздрави,
Жоро
Георги Корчев се казвам
Колега,не се отчайвай,в крайна сметка важно е качеството,не количеството.
Аз бих дошъл,но на тази дата съм на изпит.
Приятно прекарване от мен!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))