Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    На мен ми е писнало да обяснявам за вредните ефекти на синтетичните препарати. Бях си направил труда дори да напиша една към 20-30 странички статия( не помня колко точно) точно върху тази тема, без да претендирам че съм бил напълно изчерпателен ( всъщост ако трябваше да напиша всичко което можех, щяха да са ми нужни поне още 20 страници и поне още един месец време).
    Тъй че аз не разбирам в какво би могъл да ме обвиниш този път.
    Не те обвинявам.Дори благодарих за информацията.Просто насочвам вниманието към проблема , че хора които се представят за водещи (" Националната асоциация на пчеларите професионалисти") си разрешават непрофесионално поведение, продиктувано от користни цели.Не допускам ти колега, scutellator,
    да се идентифицираш с подобни "професионалисти".За мене ще е голямо разочарование, ако си обвързан с този вестник и тази организация.
    Когато си пишем по темата за пчеларските организации да не забравяме за какво се създават.Ако е само за облажване с някакви пари, то резултата го виждаш и в тоя случай.А колкото до цената на меда, как да я защитаваме като не можем твърдо да отстояваме качеството му.Такива реклами в пчеларската преса се четат и от потребителите.Вярвай , че не всички са неграмотни и безгрижни.Направо казано с тая реклама във вестника на "Националната асоциация на пчеларите професионалисти" се нанася удар върху доходите на всички пчелари, а печели едно вестниче.
    Писал си много за вредата от синтетичните препарати и не ти ли е обидно едно вестниче да "плюе" на труда ти с подобна реклама?
    Този пост е редактиран от зуница; 30.10.2014 в 19:08.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •