Най-добрият начин е да не се ползват и излиза много по-евтино.
Най-лесният и сигурен начин(може и друг вариант да има) е да преместиш семейството без пити, без мед и в нов кошер.
И всичките тези главоболия...ЗАЩО?!?
Утре ще си вземеш восъчни основи и ще имаш същия проблем. Няма как да стане работата, ако има пчелари(дори и малко) ползващи забранените препарати.
Ако реално нещата са така както трябва...меда трябва да в пъти по-скъп и просто няма да се купува на тази цена.
Тези препарати са само капка в морето, а колко други неща не трябва да се случват...
Точно както при животновъдите и при пчеларите има неща дето не се казват или не трябва да се казват публично и дори и да ги знаеш си мълчиш.
Има много неща дето се премълчават и доста колеги имат изгода да е така(поне засега) и да не съм лицемер и аз намирам изгода да си мълча.
Но като ще ни правят на маймуни...направо си го просят.
Че съвета ми към ловците на светулки е да си траят, че не само на мен ми идва в повече.
И все си мислех, че ще се усетят, като видят какво се пуска във форума на малки дози.
Утре колега ще пийне малко и ще стане една... че по-тихичко по темата качество на пчелните продукти.![]()
П.С Не се отнася персонално към колегите изказали мнение преди мен, че да не се тълкува като нападка и не ги визирам изобщо.