Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
Колега не му е тук мястото, но така и така сте се събрали със скутелатора в една тема да ви питам. Ти преди време беше пуснал една тема за получаването на инвертаза от хлебна мая. А скутелатора ако не се лъжа беше споменал че американците дават хлебната мая без да я деактивират (преваряват).
Скутелаторе моля те дай линк или повече инфо дали наистина си срещал такава информация, дали наистина американците дават хл.мая в суров вид.

Понеже вече имам тест ленти за инвертиран сироп и текат едни домашни опити. Излизат много интересни резултати. На път съм да "хакна" руската инвертаза пчелита.
Нашата инвертаза е на основата на хлебната мая.Руската е патентована и доколкото помня е на основата на използвани в производството на спирт дрожди.Работят при много по-ниска температура.Нали помниш , че не се допуска нагряване над 35 градуса на "Пчелита"?Нашата изисква нагряване за по-бързо действие и резултат.
Въпрос на предпочитание, хляб или водка.