Цитат Първоначално публикувано от Antonov Виж публикацията
Не искам да ти спамя поста,макар че редовните мозъци във форума ще ме клъвнат,но дай ми една причина да направя това,което си написала.С какво ще докажеш,че това не е измама.Да ти дам 20 лева и да ми пратиш ценоразпис.Както постоянно го натякват тук,за всеки написан пост трябват факти и доказателства.
Сори, че не си разбрал поста ми! Това си е чиста закачка!
Смятах дори да го обявя за спам!

Ама ще си го кажа сега - когато се регистрирах във форума се дразнех, че по-дългогодишните участници в него "надъвкваха" почти всеки начинаещ за въпросите.
Дразнех се, ама сега и аз всеки ден съм във форума и започнах и аз да се дразня. Само искам да вметна, че в момента почетните автори и заслужилите автори (моето уважение към тях!) са много, ама много мили.
Ще се учим в какъв кошер да се гледат пчели!!!! В какъвто си избереш човече! Ще правим икономии от какво - ако нищо не правииш може и да не харчиш, ама и хобито си има цена, а за бизнеса няма да говоря?!? Ще вземаме военни сандъци, ще плетем тръвни - ами сега! какво е тръвна ?
Ми то може и в кошче за боклук да се гледат, ама до там ли я докарахме!?!?
Обучение на начинаещи - Да, ама сега и проучване на пазара за кошери да направим, пък и да го заселим този кошер, и майката да покажем...... и работничката..........и търтея.
И книгата в ръцете на някого да наврем като не ще да чете - се тая.

А що да не се изкара и някой лев - времето е скъпо. Но сделки само с пълнолетни!