Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 193

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от argilov Виж публикацията
    Пешо,най евтиния сандък е военния за 2-5лв.Щом няма да вадиш мед купи си два и по нататък ще ти обясня.

За евтиното-евтин, ама май ще трябва да му обясняваш и що е то "военен" сандък. И съм силно скептичен че ще го научиш на пчеларство със нестандартни кошери през Интернет. По-добре му обясни как да си изплете 2-3 тръвни, там е още по-евтино.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Искате ли да знаете защо начинаещите първо не прочитат темите, а чак след това да питат?

Отговора е много прост: Да не са луди, че да четат 1000 страници баласт, че да намерят няколко точни отговора на въпроса!
    Темите носят максимум 30% информация и 70% пълнеж. Аз ще се учудя, ако се появи човек дето ги е чел ред по ред.

Вижте в тази тема: 1 въпрос, 15 излишни коментара и 2 горе-долу точни, като единя е на argilov, a другия на rosty_sz.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Е ти откри още една топла вода. Кога разбра че има 1000 страници баласт и я се огледай от кога се натрупа тоз баласт?
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.02.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Искате ли да знаете защо начинаещите първо не прочитат темите, а чак след това да питат?

Отговора е много прост: Да не са луди, че да четат 1000 страници баласт, че да намерят няколко точни отговора на въпроса!
    Темите носят максимум 30% информация и 70% пълнеж. Аз ще се учудя, ако се появи човек дето ги е чел ред по ред.

Вижте в тази тема: 1 въпрос, 15 излишни коментара и 2 горе-долу точни, като единя е на argilov, a другия на rosty_sz.
    Един от излишните коментари е цитирания по-горе.

Наблюдател
    Регистриран
    17.12.2015
    Пчеларски район
    Пловдив
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията

Не сте прав господин Дамянов.
    Преди да се регистрирам,изчетох всичко в този форум.Сега го чета отново.
    При мен проблема е,че бързо забравям (май е време за гинкобилоба)за това чета много за да не тормозя хората с въпроси.При този прочит важната информация я копирам в папки и архивирам за дами е винаги под ръка а да не чета темата от начало.
    Искам да благодаря на всички за отделеното време,знания и лични средства за този прекрасен форум.
    Има много ценна информация в него.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •