Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 358

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    05.12.2013
    Пчеларски район
    Стара Загора
    Вече съм горд собственик на компресор,такер и пистолет за боядисване . Избора се сведе до лидъл защото техниката, която се продава там е с TUF сертефикат. На пръв поглед качеството на машините изглежда добро. Останах приятно изненадан! Отваряйки куфарчето в него видях такер, масльонка и телчета. До тук всичко е в реда на обичайното, изненадата дойде от предпазните очила, които открих вътре. Е такова нещо не ми се бе случвало до този момент. Работя в строителството повече от 10 години и съм купувал какви ли не видове и марки машини, от най-големите боклуци до професионални такива, такова чудо не бях виждал ...

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от roxterox Виж публикацията
    Вече съм горд собственик на компресор,такер и пистолет за боядисване . Избора се сведе до лидъл защото техниката, която се продава там е с TUF сертефикат. На пръв поглед качеството на машините изглежда добро. Останах приятно изненадан! Отваряйки куфарчето в него видях такер, масльонка и телчета. До тук всичко е в реда на обичайното, изненадата дойде от предпазните очила, които открих вътре. Е такова нещо не ми се бе случвало до този момент. Работя в строителството повече от 10 години и съм купувал какви ли не видове и марки машини, от най-големите боклуци до професионални такива, такова чудо не бях виждал ...
    Е и раидер дават очила при покупка на такер поне при мен беше така.

Автор
    Регистриран
    21.10.2012
    такера си го бива сковал съм хиляди рамки с него моя е малко по стария модел с ковти човка отпред но работи безотказно без празни удари
    имам го вече няколко години работи с консумативите на райдера
    искам колегата да пусне отзиви за пистолета за боядисване понеже когато отидох количествата бяха изчерпани да знам заслужава ли си и как се представя

Наблюдател
    Регистриран
    09.10.2014
    Пчеларски район
    гр.Пловдив
    Намерх един готин клип за зглобяване и опроводяване на рамка бързо и лесно ,аз самия мисля да си го изработя устроиството тези дни давам линк да погледнете.
    http://www.youtube.com/watch?v=Gq4MoslkfY8

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Пчеларски район
    Ябълково, обл. Хасково
    А какъв трябва да е пистолета, за да набива пирончета, а не скоби, че рамките, направени със скоби не ми вдъхват доверие?
    Ако вървиш след муха, ще стигнеш до лайно...

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Пистолети които да набиват такива пирончета с какви ковеш ръчно едва ли ще намериш. Иначе и лидълския и райдърския ковът пирончета, но пирончетата представляват нещо като едното краче на скобата със съвсем малка главичка. Ако нямаш доверие на скобите то тези пирончета въобще не са за теб. Пробвай със скоби и ще останеш доволен, все пак толкова хора ги ползваме нали не мислиш, че всички сме будали.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Има такери които ковът и така наречените рингови пирони, но са доста скъпи....

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Имам една молба. Да споделите с какъв маркуч е по практично да захраните такера с въздух. Гледам тези оранжевите на Раидер но не ми вдъхват доверие сякаш. Ако си направя гумен с бързи връзки дали няма да е тежък. Ще съм благодарен за споделения опит.
    Аз мисля да си взема ето този такер.
    http://olx.bg/taker-pnevmatichen-9040-retta-i65265114

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от dankov64 Виж публикацията
    Имам една молба. Да споделите с какъв маркуч е по практично да захраните такера с въздух. Гледам тези оранжевите на Раидер но не ми вдъхват доверие сякаш. Ако си направя гумен с бързи връзки дали няма да е тежък. Ще съм благодарен за споделения опит.
    Аз мисля да си взема ето този такер.
    http://olx.bg/taker-pnevmatichen-9040-retta-i65265114

Аз използвам маркуч от райдърските и съм доволен - лек е и не заема място.
    Такера който си си харесал, според мен е същия като Райдъра, само че е два пъти по-скъп и има "гаранция Франция"...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    А какво масло трябва да се слага, аз имам работна група и явно трябва да имам два маркуча омаслен и чист.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •