Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 358

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Работя с горните машини и съм доволен, е компресора ми е друг, но до сега нямам забележки по машинките от Лидъл.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Имам познат с мебелен цех от както Лидъл е във Видин купува само техни машини и досега не съм го чул да се оплаква,а там натоварването е доста по голямо.

Автор
    Регистриран
    05.12.2013
    Пчеларски район
    Стара Загора
    Вече съм горд собственик на компресор,такер и пистолет за боядисване . Избора се сведе до лидъл защото техниката, която се продава там е с TUF сертефикат. На пръв поглед качеството на машините изглежда добро. Останах приятно изненадан! Отваряйки куфарчето в него видях такер, масльонка и телчета. До тук всичко е в реда на обичайното, изненадата дойде от предпазните очила, които открих вътре. Е такова нещо не ми се бе случвало до този момент. Работя в строителството повече от 10 години и съм купувал какви ли не видове и марки машини, от най-големите боклуци до професионални такива, такова чудо не бях виждал ...

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от roxterox Виж публикацията
    Вече съм горд собственик на компресор,такер и пистолет за боядисване . Избора се сведе до лидъл защото техниката, която се продава там е с TUF сертефикат. На пръв поглед качеството на машините изглежда добро. Останах приятно изненадан! Отваряйки куфарчето в него видях такер, масльонка и телчета. До тук всичко е в реда на обичайното, изненадата дойде от предпазните очила, които открих вътре. Е такова нещо не ми се бе случвало до този момент. Работя в строителството повече от 10 години и съм купувал какви ли не видове и марки машини, от най-големите боклуци до професионални такива, такова чудо не бях виждал ...
    Е и раидер дават очила при покупка на такер поне при мен беше така.

Автор
    Регистриран
    21.10.2012
    такера си го бива сковал съм хиляди рамки с него моя е малко по стария модел с ковти човка отпред но работи безотказно без празни удари
    имам го вече няколко години работи с консумативите на райдера
    искам колегата да пусне отзиви за пистолета за боядисване понеже когато отидох количествата бяха изчерпани да знам заслужава ли си и как се представя

Наблюдател
    Регистриран
    09.10.2014
    Пчеларски район
    гр.Пловдив
    Намерх един готин клип за зглобяване и опроводяване на рамка бързо и лесно ,аз самия мисля да си го изработя устроиството тези дни давам линк да погледнете.
    http://www.youtube.com/watch?v=Gq4MoslkfY8

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Пчеларски район
    Ябълково, обл. Хасково
    А какъв трябва да е пистолета, за да набива пирончета, а не скоби, че рамките, направени със скоби не ми вдъхват доверие?
    Ако вървиш след муха, ще стигнеш до лайно...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •