По въпроса с търтеите - изглежда забравяш, че аз имам 2000 семейства, и всяко едно от тях може да стане генератор на търтеи. На първо време не е необходимо да предприемам никакви специални мерки - достатъчно е да си направя капан за търтеи, и да ги ловя пред всеки един кошер когато се облитат. На второ време мога да стимулирам гледането на търтеи от семействата посредством поставянето на специални рамки с търтееви килийки. Трето - мога да си създам специални търтееви семейства било то пролетта, било то още сега.
Така или иначе пазара на изкуствено осеменени майки едва прохожда в България, така че едва ли от раз ще се намерят купувачи за 5000 майки. По скоро ръста на пазара ще е постепенен, но ако недай си боже стане бум, бъди сигурен че ще се справя. Едно време, когато започвахме да произвеждаме шампоани, се наложи в рамките на 1 седмица да увеличим производствения капацитет от 4 000 на 160 000 шампоана дневно. Ами успяхме, въпреки че на пръв поглед изглеждаше невъзможно. Не подценявай човешката изобретателност, особенно когато някой дава живи пари и иска нещо голямо да се случи много бързо.
Ти ми намери сигурен пазар за 5000, за 50 000 или за 500 000 майки, пък за останалото не се безпокой - ще организирам производството, че пушек ще се вдига. Та там ми е най-голямата сила - да организирам големи и сложни производства. Цял живот само това правя.

Цитат