Ами защото навлязохме в област, в която знам че няма да ме разберете. Просто загатнах за неща, които не искам да ги споменавам в открит текст, защото рискувам някои хора да ме намразят. Иначе е много близко до ума, че през живота си аз съм вземал много авангардни решения, които на пръв поглед биха шокирали широката публика, обявявайки ме за глупак или некомпетентен новобранец, но е факт че именно такъв тип решения са ме качили на стъпалото на живота, на което стоя в момента. Няма как решенията ми да са такива, каквито си ги мислят всички останали, и това да ми донесе успех. Точно обратното - решенията ми трябва да са авангардни в положителна посока, за да имам шанс да изпреваря конкуренцията. Може да ви звучи невероятно, но аз съм трениран да вземам такъв тип решения, да им вярвам въпреки оплювките на другите, и да ги привеждам в изпълнение, и това много често ми е носило конкурентно преимущество. Самият факт че така се нахвърлихте срещу мене ми напомни, че без да искам навлязох в зоната на това, което не биваше да ви го казвам. Най-разумното при тази ситуация е да си замълча, да продължа да си правя каквото съм си решил, а на вас да казвам каквото искате да чуете.

Цитат