Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 95
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Значи Байер скоро ще пуснат и лекарство...

изчезването на пчелите.

току що видях реклама по нешънъл джиографик че след половин час, или по точно в 17.00 часа ще има едночасов филм на тема изчезването на пчелите.

анонса които вървеше беше че америка е пред глобална катастрофа, защото 80 процента от пчелите са изчезнали

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Гилъне не отваряй нова тема бре човек,има вече такава.

п.п.инак положението е много по-зле от колкото си гледал по нешенъла - повярвай ми

http://pchelari.com/forum/viewtopic.php?t=3158&start=60

не съм видял извиняваите. не съм го гледал сега след 5 мин започва. филма гледам че го пише в програмата под името Мълчанието на пчелите

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Няма за какво да се извиняваш - а да разкажеш после какво са обадили,че нямам време за телевизия.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

филма беше покъртителен. казаха че за един месец в сащ са изчезнали 800 милиона семеиства. и то през зимата... sadsmile; sadsmile; sadsmile; sadsmile; sadsmile; това се наблюдава вече и в европа, като е стигнало до хърватска. започнали са да изчезват от зимата на 2006-та.какви ли не изследвания са правени, и са забелязали че пчелите не страдат от 1 болест или няколко, а от много. синдромът го нарекоха буквално спин при пчелите.бил скапал имунната им защита. в кошерите просто нямало нищо, пчелите излитали вкупум и не оставала и 1 пчела.проследили болеста че идва от израел. (скапаните евреи съсипаха и пчелите) казаха че ако продължава в тези темпове болеста, през 2035 ще загине поседното пчелно семеиство. правят опити за кръстоска между медоносна пчела и африканската, защото африканската била с много силна имунна система и се справяла без проблем с вируса.абе с една дума филма беше, филм на ужасите. sadsmile; sadsmile; sadsmile; sadsmile;

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    хм - това за африканските го знам,но че излитат вкупом не го бях чувал.А инак батка проблема е вече е в пълна сила и във БГ - но не ми се спори за това.

Добре де проследили,че е от израел (от това в скобите нямаше нужда),но не казаха ли кой е преносителя,поне някакви теории,предположения?

п.п.а за мерки срещу болеста/проблема нещо не споменаха ли?

.................
    взема да потърся този филм из торентите
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Гледал съм филма преди. Казват, че за 2-3 дни кошерите се опразвали, но никъде не се казва, че някой е видял пчели да излизат вкупом.
    Също така в лабораторните проби е открит "изрелски вирус", но никой не твърди, че това е истинската причина.
    Филма го има в Zamunda, който иска, може да си го свали

Потребител
    Регистриран
    09.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от yuri
    Гледал съм филма преди. Казват, че за 2-3 дни кошерите се опразвали, но никъде не се казва, че някой е видял пчели да излизат вкупом.
    Също така в лабораторните проби е открит "изрелски вирус", но никой не твърди, че това е истинската причина.
    Филма го има в Zamunda, който иска, може да си го свали
    Как се казва филма?

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Мълчанието на пчелите.
    Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен.

Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •