Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 110

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Може би нещата ще се оправят, ако пчеларите започнат да искат от производителите на кошера ПИСМЕННА ГАРАНЦИЯ, че няма да се разсъхне поне 1-2 години. Това ще урегулира пазара, защото некадърните дърводелци просто ще фалират, плащайки гаранции наляво и надясно, а останалите сериозно ще се замислят преди да направят кошер от некачествен материал. Цените малко ще се вдигнат, но поне кошерите вече ще станат ИСТИНСКИ.

Между другото даването на гаранции си е в реда на нещата за всяко едно изделие, така че е крайно време пчеларите да започнат да си ги искат. Така ще бъдат защитени от бъдещи скрити дефекти по кошера и няма да има нужда да се жалват по форумите, защото продавача ще е длъжен да ги обезщети.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    те нещата са много комплексни няма само пчеларите са виновни или производителя на кошери... но лично аз трудно приемам оплаквания на колеги които са търсели кошери на по 30-50 лв. без да ги интересува качество и т.н. и след това почват да се оплакват и да плюят производителя това не е коректно поне за мен ....

от друга страна поне в момента ми е трудно да повярвам че ще се намери бг фирма да не говорим за някой гаражен производител които ще инвестира в едни 100-300 кубика ще ги дтржи на склад 4-5 години и едва след това ще ги вкара в производството и ще прави то всяка година, да не говорим ако е стартиращ бизнес... всъщност познавам една такава фирма но не е българска и там един кошер пълен комплект струва между 450 - 600 евро с минимална гаранция от 10 години за здравина...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Може би нещата ще се оправят, ако пчеларите започнат да искат от производителите на кошера ПИСМЕННА ГАРАНЦИЯ, че няма да се разсъхне поне 1-2 години. Това ще урегулира пазара, защото некадърните дърводелци просто ще фалират, плащайки гаранции наляво и надясно, а останалите сериозно ще се замислят преди да направят кошер от некачествен материал. Цените малко ще се вдигнат, но поне кошерите вече ще станат ИСТИНСКИ.

Между другото даването на гаранции си е в реда на нещата за всяко едно изделие, така че е крайно време пчеларите да започнат да си ги искат. Така ще бъдат защитени от бъдещи скрити дефекти по кошера и няма да има нужда да се жалват по форумите, защото продавача ще е длъжен да ги обезщети.
    Ама то не е нужна някаква революция да се случи, за да се променят нещата - просто някой хора трябва да си отворят очите вместо да "реват" наляво и надясно, не си пазели/не си изисквали/не си взимали бележки, фактури и други документи, а какво остава за документите които поствам по-долу.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	image.jpg
Прегледи:      385
Размер:	68.2 KB
ID:	2053

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	image.jpg
Прегледи:      382
Размер:	79.4 KB
ID:	2054

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •