Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 101 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 1002
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Ето с какво се занимавах по време на гласуването.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Изображение0890.jpg‎   Изображение0891.jpg‎   Изображение0892.jpg‎   Изображение0893.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    А така, а после питаме що се давали 100 милиона за тютюн а за пчели 1 милион. Защото едни хора като дойде време за гласуване - гласуват.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    А така, а после питаме що се давали 100 милиона за тютюн а за пчели 1 милион. Защото едни хора като дойде време за гласуване - гласуват.

Нее мястото тук но,.......Малкия Иванчо чул на улицата "партия","правителство", "профсъюзи" и от любопитство попитал минаващия чичко-Чичо какво е партия,правителство,профсъ юзи? -Ами партия и правителство са майкати и бащати,а профсъюзи са бабати и дядоти.Задоволил си любопитството Иванчо и хукнал да играе.По едно време Иванчо огладнял и тича в къщи да хапне.Потърсил баба си,а тя с дядото спят.Отишал при майка си,а тя а бащаму птавят секс.....Излял Иванчо на улицата и троснато заявил-Партията и правителството се ебат,профсъюзите спът.а ние малките да гладуваме.

След месец ще снимам резултата от първото ми облагородяване на лозе.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Сега се сещам,че трябваше да снимам,но......на пролет ще свърша това.Иначе покараха около 80% от пъпките....Както и да е...... мерлото вече ври.

Потребител
    Регистриран
    17.06.2013
    Пчеларски район
    покрай павликени
    Ври с пълна сила Наздраве

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Колеги,моля дайте съвет.Възникна една дилема пред мен за решаване:Днес трябваше да свърша малко "тилова" работа-трябваше за трийсетина минути да изхвърля малко вехтории от избата и ........под вехториите открих изплетена дамаджана(10л) запечатана с "восък" от свещ.Това шише не бях го виждал от над 15 години.Хванах но за дръжката,а тя ми се разпадна в ръката.Подхванах дамаджаната внимателно с две ръце,като бебе и я изнесох отвън.Остъргах восъка,извадих корка и..........се оказа гроздомицин.
    Та сега е чудя; След толкова години отлежаване да не би нещо да се е "повредила"

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    100% е развалена. Дай адрес - ще дойда да я взема за контролирано унищожаване.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Автор
    Регистриран
    25.05.2013
    Пчеларски район
    Пазарджик

Red face

Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Колеги,моля дайте съвет.Възникна една дилема пред мен за решаване:Днес трябваше да свърша малко "тилова" работа-трябваше за трийсетина минути да изхвърля малко вехтории от избата и ........под вехториите открих изплетена дамаджана(10л) запечатана с "восък" от свещ.Това шише не бях го виждал от над 15 години.Хванах но за дръжката,а тя ми се разпадна в ръката.Подхванах дамаджаната внимателно с две ръце,като бебе и я изнесох отвън.Остъргах восъка,извадих корка и..........се оказа гроздомицин.
    Та сега е чудя; След толкова години отлежаване да не би нещо да се е "повредила"
    Със сигурност е повредена и дори опасна!!! Изпрати до 4400 Пазарджик за утилизация!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Аааа.....то днес е празнично.Освен това е събота утре неделя дали ще работят тези служби за обезвреждане.....Щом като е толкова вредна сигурно ще става и за борба с акарите или най малко за обединяване на семействата.....Все още немога да определя дали е гроздова или от сини сливи,но едно е сигурно на 100%-двоен препек е.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Моята служба работи. Повтарям - контролирано: сина налива, аз унищожавам, жената и майка ми контролират (броят) да не се счупи много машината

Сложи капка на дланите си и разтъркай ръце докато изсъхнат. Веднага ги помириши - усеща се аромата на плода...
    След 15 години и да не е двойно препечена, със сигурност е балсам за душата!
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Страница 8 от 101 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •