Не съм напълно съгласен че после излизат много евтино - и друг път е писано на подобни теми дори и правехме сметка кое колко струва и т.н. примерно на мен ако тръгна сам при цена от 540 лв. за кубик (първокачествен и сух), френско лепило клас D4 с цена от 180 лв. и т.н. + труда - 1 кошер ми излиза над 100 лв. Много често личния труд не се смята изобщо или загубеното време (вместо примерно да го прекараш с децата си ти се забиваш в мазата, гаража ...) Най-големия плюс за мен е едното удовлетворение че си направил нещо сам или с приятел и дори да е криво, тук таме с пукнати и т.н. няма на кого да се сърдиш (е познавам един колега които сам и ги прави и до ден днешен продавачите от борсата за дървен материал саму виновни за луфтовете понеже му продавали крив и суров материал...)
Това по принцип е обширна тема и всеки си има свой виждания бил съм и клиент на дърводелци, и сам си ги правя и съм предлагал за продажба и ако трябва да бъда напълно честен то предпочитам да отида някъде да дам 2 лв отгоре на някой дърводелец и да го играя ОТК....
А какво е според вас на добра цена/качество....