Цитат Първоначално публикувано от kartagen27 Виж публикацията
минимума (ако копуваш готови за работа обработени дъски) е прободния трион .... сгобките ще са с пирони и лепило и ще издържат няколко години, рендето също е голям помощник но и с ръчно такова става (трудоемко но става), ъглошлайф от малките с диск за дърво може за малки елементи да замени циркуляра (стига да не ти трепери ръката), също и бормашина , шкуренето на ръка после ..... и трябва да избереш модел който е подходящ (без сложни сглобки между подвижните елементи, без улеи за подвижно дъно в страниците и прочие) ... също и бормашина
Сега остава да измислим най-евтиния компютър в света и да ремонтираме ядрен реактор с дъвка.
Трябва да направим едно състезание ще е весело

Чук не ми требе, ние и с ръце ги бием
На мен ми трябва само ъглошлайф и приставка за шкурка (офцентършлайф).
На тази приставка за ъглошлайф слагам шкурка P120/P60 и режа дъска 25мм.
Ъглошлайфът прави 11000 обр/мин.
С ТЕЗИ МАШИНИ ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ ВНИМАВА!!!
И аз не вярвах, че ще ми се случи, докато тоя ъглошлайф с шкурка не остави 1см дълбока на 3см дълга дупка в крака ми.
Имаше проблем с тока и вечно пада напрежението и като тръгна тоя ъглошлайф с ряз...и се хлъзна по дъската...
После Спешен център, ваксини, шевовете не ми ги правиха защото имам алергия към упойки и трябваше на живо.
Всичко 1 месец вървях трудно, защото раната се отваря и още 2 месеца докато заздравее.