Внимавай с акацията след като след няколко години мястото ще бъде с друго предназначение. Няма отърваване от нея.
Както казва един приятел горски: "Ако искаш да направиш мръсно на някого, хвърли му семена от акация в двора".
Внимавай с акацията след като след няколко години мястото ще бъде с друго предназначение. Няма отърваване от нея.
Както казва един приятел горски: "Ако искаш да направиш мръсно на някого, хвърли му семена от акация в двора".
Лавандулата е най-добре от разсад. Обяви в края на зимата колкото искаш, даже и сега има някоя и друга в продавалника(OLX-a). Има няколко различни сортове. Аз има няколко туфи, но понятие си нямам от кой сорт са. "Трите -М", мента, мащерка и маточина, също е хубаво да ги имаш, аз ги сварявам и чая го ползвам да ги пръскам когато се налага да се обединяват.
От 40 и няколко еводии засадени края на зимата нямам нито една която да не се е хванала. От две различни места ги купувах и съм доволен, доста израстнаха, дори аз средата на пролетта отрязах една дребничка с косачката, а майка ми други две край оградата - но след няколко седмици и трите избиха наново. Пратиха ми и малко семенца - прилагах им там разните му процедури, ама нещо не се получи да изникнат...
Тази година имах из целия двор саморазсадила се чубрица.Пчелите бяха полудели по нея.Цъфти продължително.Тази година до средата на август.Не иска никакви грижи,само в началото трябва да се пооплеви около растенията за да не я грабне тревата.И за догодина мисля да я оставя да превзема територии.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))