а не става ли да се ползва декстроза вместо пудра захар много по евтина е
а не става ли да се ползва декстроза вместо пудра захар много по евтина е
А защо трябва да се правят филийки от захаросан мед? Лятото напълвам мед в буркани и след време той се втвърдява. В кошерите до хранилката имам направен отвор, в който при нужда мога да сложа гърлото на буркан с мед....
Така е старите таванки имат такъв отвор,но буркана иска висок капак или надстройка.А с резена се ползва същия вид таванка или покривка,кой както е решил.А вместо буркан колеги пълнят хранилка.
Старите ми кошери не побираха стандартни буркани....и използвах малки - от лютеница или сладкаБеше голяма играчка да пълня бурканчета и да дебна кога ще им изпапкат меда. Сега капаците ги правя малко по-високи и нямам грижи да слагам всякакви буркани
![]()
Хем се оплаквате, че е ниска изкупната цена, хем храните с мед, вместо да го продадете и да си купите било то захар за пудра, било то готова храна. Не ви разбирам! При цена на меда 5 лв., захар 1.10 лв, готова храна без екстри 2.80 лв. Дерзайте.
Мед давам в краен случай. Предпочитам да щадя пчелите и да не им давам само купена храна.... Вероятно заради това тази година нямам жертви сред пчелните семейства.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Ей...един не почерпи за инфото за захарта.
К'ви хора сте
Захира на цена 1,01 с ДДС до 24.09.2014
До 14.09.2014 -10% на захарни, но само тези без допълнителна промоция.
Гледах една друга ще пускат на 0.87лв/кг (или нещо такова), марката беше нещо с "А".
Днес отново правих сироп и грам пяна нямаше и се замислих.
Явно има разлика в партидите.
Успех колеги и дано съм ви спестил някое левче.
Гледайте внимателно пакетите на Захира. В еднакви пакети слагат захар на немския производител от завода му в Унгария и захар за която пише произведена в ЕС без посочена калоричност.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))