Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 40 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 400

Тема: ЗАХАР

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Имаш ли желание, има начини.
    Нещо подобно на това струваше към 250лв.
    А ако ти трябва готова пудра вземи захар на ЗЗ и ти гарантирам, че ще се надишаш на прах.
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	2053_0.jpg
Прегледи:      221
Размер:	79.1 KB
ID:	1980

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Ако си от село отиваш при някой овчар който си има фуражомелка,слагаш най-малкото сито,и се мяташ.Недей да палиш цигари на близко да не се взревиш :-) :-)

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Мисля,че побира около 250гр. на едно завъртане.Аз затова казах,че трябват дебели нерви.Робота е конусен от светло зеленикава пластмаса.Мен ме кефи как работи след толкова години.Иначе като стана и аз "голам" пчелар ще търся варианти за пудрата захар.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    .....,...Недей да палиш цигари на близко да не се взревиш :-) :-)
    Ха ти да не си пожарникар, защото това е тънкост в пожарникарската професия.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    Мисля,че побира около 250гр. на едно завъртане.Аз затова казах,че трябват дебели нерви.Робота е конусен от светло зеленикава пластмаса.Мен ме кефи как работи след толкова години.Иначе като стана и аз "голам" пчелар ще търся варианти за пудрата захар.
    Като станеш голям пчелар хич няма да ти е до търсене на пудра, защото ще предпочетеш готовата храна, за да не се налага да учиш занаята на месача.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    В къщи ми харесва да си правя домашен хляб,но при повече кошери,сигурно ще мина на готови храни.Все още не съм решил.Може пък да стана баничар и ето ти решение на проблема

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Шегата бе в предните постове, сега да споделя, че преди години съм млял кристална захар с помощта на фуражомелка и се получаваше идеална пудра захар. Та който иска нека пробва - не карамелизира, както предполагат в предни постове и себестойността е доста по-ниска.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Като станеш голям пчелар хич няма да ти е до търсене на пудра, защото ще предпочетеш готовата храна, за да не се налага да учиш занаята на месача.
    Нищо подобно. За целта си има тестомесачки. Много по-важно е да знаеш какво слагаш в консистенцията, пък и да слагаш каквото точно ти искаш. Павката правилна се ориентира, пък и зимата като няма какво да се прави не е голяма работа и на ръка да месиш...

Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    В къщи ми харесва да си правя домашен хляб,но при повече кошери,сигурно ще мина на готови храни.Все още не съм решил.Може пък да стана баничар и ето ти решение на проблема

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.02.2014
    Има едно решение за подхранване с мед.Лятото се пълнят 2л.,5л.бутилки с мед зимата се режат филии и върху рамките.Под филията се слага мрежа.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Това последното много хора по нашия край го практикуват, че даже и в 10 литрови.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Страница 9 от 40 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •