Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 465

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    08.01.2014
    Пчеларски район
    област Плевен
    Защо фибрана ми се вижда лъскав от вътрешната страна, такъв ли е в действителност?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от freelancer_bg Виж публикацията
    Защо фибрана ми се вижда лъскав от вътрешната страна, такъв ли е в действителност?
    Да, такъв е. Доста нуклеуси произведохме и доста видове фибран минаха през ръцете ни. Сред тях има всякакви цветове, всякакви грапавини и т.н. Този гладкия е переспективен от гледна точка на гризането от пчелите, но за да го залепим по ъглите се налага да го надираме, иначе лепилото не иска да хваща.

Автор
    Регистриран
    08.01.2014
    Пчеларски район
    област Плевен
    Каква марка е той? Колко му е плътността?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от freelancer_bg Виж публикацията
    Каква марка е той? Колко му е плътността?
    Охххх..... задаваш въпроси с повишена трудност. За марката не знам - трябва да видиш сайта от линка - там имаше имена на различните видове плоскости, които на мене естествено нищо не ми говорят. Относно плътноста - имам при мене едно парче образец с размери 360х85х6mm и то тежи точно 83.3 грама. Или 1g има обем 2200куб.mm. Това означава, че материала е два пъти по-лек от водата, и ще плува в нея. Наличието на толкова много въздух в него означава и друго - материала е много добър ТОПЛОИЗОЛАТОР, и може да се ползва в кошерите например като вътрешна обшивка.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •