Цитат Първоначално публикувано от yuri
И на двете. Всъщност не знам колко е голям входа на твоите кошери. В този момент 12-13 см са ок. А това че са живнали след като си намалил входа, вероятно истинската причина е, че се ее повишила температурата на въздуха, а не в следствие на твоето действие.
около13-14 см и 2 висок. а и имаше и по малак горен вход него го затворих напълно.сега е около 8=9 см и 2 висок.мисля след 2-3 дена най късно да им сложа по една рамка с основа. след което след още 3-4 дена ако всичко е ок слагам магазините. че нещо ме притеснява тоз буен живот пред кошерите. по някое време само пчели имаше отпред. едни лазеха по стената и прелетната дъска. беше се зачернил буквално кошера. други безброини се облитаха около него, трети носеха здраво прашец и вода от поилката.най ме притесняваше факта че по мпрелетната дъска имаше търтеи. търтеи идваха и от полет някъде. че като бях до кошерие някой търтеи избръмчи покраи мен и го гледам си каца на дъската и необезпокояван си влиза в кошера. може да се притиснявам излишно не знам.ама един колега ми каза че това били признаци за пред роене