Не. Сложните неща съм останал с опита, че на практика просъществуват малко време. Като се сетя преди как бях направил шишета с маркучета, и бях пробил всички хранилки и закачах шишета на капаците и сиропа минаваше по тръбичките от шишетата в хранилките без да отварям кошера. Това трая един сезон. Превърнах се на бутилираща компанияНакрая предпочетох да вдигам лейка и да отварям капаци вместо да завъртам капачки.
Между другото в гугъл патенти има патент за система за подхранване на основата на тоалетното казанче (баеркаса). Патентована в далечната 1980г. от един американец, но не съм чул да е просъществувала.
А бидона как да го пълня, с маркуча от чешмата. То дали всеки ден пълниш по 100 литра или 500 наведнъж все вода трябва. Имам и мощна потопяема помпа и кладенец, но качеството на водата не знам какво е. А захарта с телферче.