Матеев,извинявай за това,което ще напиша,но до сега по такива теми като тази ти не защитаваш пчеларите,а останалите.Един човек,за да стане изкупвач му е ясно,че разходите и рисковете са големи.Мен не ме интересува,че пробите са му 2000 лв. и че има разходи за събирането им.Както и него не го интересува,че аз също имам разходи за произведения от мен мед.Моите разходи са по-малко от неговите и за това печалбата ми е по-малко,неговите са по-големи и печалбата му е по-голяма.От няколко години се занимавам професионално с пчеларство и търгувам с една и съща фирма,доволен съм.До сега не съм имал проблем с меда,те са коректни към мен и аз съм коректен към тях.По-миналата година реших да звънна на друга фирма-изкупвач,(казва,че е една от водещите в бранша)две седмици след като взеха пробите ме се обадиха и казаха,че в меда ми има висок процент от антибиотик.Говорим за голямо количество мед.Съответно се изсмях и им затворих телефона.След това се обадих на "мойта фирма" за проби и естествено нямаше проблем.И в този случай какво трябваше да направя,да се обадя на ония и да им се извиня за разходите дето са направили за пробите.
Така,че Матеев колкото и да ги защитаваш изкупвачи,прекупвачи и т.н.,половината не струват.