Да, хранилките наистина изглеждат добре направени. Нямат федери и си имат всички необходими оребрявания. Да ти кажа тези хранилки са далече от боклуците, с които се сдобих преди около месец, когато реших да изтествам какво се продава на вътрешния пазар. Определено много копировачи са направили НЕКАДЪРНО КОПИРАНЕ и са влошили първоначалната конструкция. Към днешна дата знам един единствен производител, който прави качествени хранилки. Завода му е в Търново, а фирмата се казваше да не ви излъжа, но май беше Царевец Пласт. На капаците на хранилките на този производител има нарисувано нещо като крепост - това всъщност е Царевец.

Ето го - намерих го:
http://www.tzarevetz.com/products_pc..._inventar.html

Последните 500 хранилки си ги купих от магазина, но изрично поисках да са от този модел на линка. Ами да ви кажа, всичките бяха перфектни. Нямаха федери и всички детайли си пасваха перфектно на мястото. Капаците си щракваха в леглата и заспиваха. Въобще - супер хранилка, но малко по-скъпичка от останалите. Аз си ги купих по 2 лева и ми направиха 5% отстъпка за количество.