Абе хора, на мене сиропа не ми се вкисва. Как си изхитрявате да го направите вашият такъв, щото да се вкисва? Да не би да има различни видове захар или знам ли?
При мене се храни 2 пъти в седмицата. Има си дни, в които само се храни, и нищо друго не се прави. Разтварят се два тона сироп в машини за декристализация на мед (имат бъркалки и разтварянето става много бърззо), и след това се пълнят два бидона от по 1 тон и после се разкарват по пчелините. На място се налива в туби и за нула време се разпределя по кошери. Имам обаче пчелини или кошери, в които сиропа се е задържал по много-много време, и не се е вкисвал, с изключение на един единствен случай в цялата история, но и тогава си беше съмнително за вкисване ли говорим или за нещо друго.
Иначе това с тимола против вкисване ми хареса. Веднага го приемам на въоръжение, ако е вярно, и ако е безопасно за пчелите.