Тази сентенция ми прилича на избиване на комплекси за малоценност. Имаше един такъв и в моделисткия форум, заради който го напуснах този форум и крака ми повече не стъпи там. Казваше се Грабчев и за него любимата тема беше непрекъснато да повдига въпроса кой е моделист, и кой - не. Ха-ха според него моделист е само този, който ден и нощ в мазето си стърже дъски с пилата и рендето и от нулата си прави самолет или хеликоптер. Така е било едно време преди 40 години, и само такива стържещи дъски хора имат правото да се наричат моделисти. А тези, които си купуват готови части от магазина - те не са моделисти. Ха-ха.......
Та и сега със Зуница е същото - той не пропуска момента да ме клъвне за нещо, няма значение за какво. Важното е конфликт да се предизвика. Аз обаче си трая, но вътре в мене постепенно се набира, набира, и е въпрос на време да прелее .........
А пък това да започваме да спорим кой е пчелар и кой - не - това е велика глупост, и само на конфликтна личност може да му хрумне да поставя този въпрос на обсъждане във форума.

Цитат