От къде и каква литература да си взема?![]()
Много е хубава книгата 1001 въпроса и отговора по пчеларството
На този въпрос е отговаряно поне стотина пъти тук във форума. Много колеги препоръчват "Календарен справочник по пчеларство" на Любен Радоев. Тук според мен е най-изгодна тази книга:
http://www.bookpoint.bg/?cid=3&where...BE%D0%B5%D0%B2
Да, ако няма тикви са жълти от слънчоглед.Третирането не бива да е профилактика.
Третирането по-добре изчакай след пашата от слънчогледа и сложи лентички.Аз също съм с отводки и не съм ги третирал с нищо до сега и като гледам чак към края на август ще го правя защото при мен е малко до по-късно пашата съответно почва и по-късно.Сега на три от отводките които са се развили достатъчно им слагам магазини и мисля че третирането в активния сезон ще им пречи.
някой да даде рецепта за протеинова храна (питка).
и кога се дава такова нещо или целогодишно може
Рецепти бол , но най-добре си избери марка готови храни. Без труд и в известна степен по-евтино излиза. Прегледай писаното за зимно-пролетно подхранване. Ако не прочетеш различните мнения няма начин да си създадеш свое.Успех в четенето на форума!
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Има два вариянта, или обръщаш възглавницата обратно или без нея.
хах ми то без нея малко трудно ще стане при мен, защото капака ляга върху възглавницата.Варианта със закованите летвички ми допада повече.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))