Сега в Събота на пчеларската сбирка в гр. Габрово мисля да продам малко нуклеуси, ако има кандидати. Имам около 50-60 бройки от единичния нуклеус, такъв, какъвто го виждате боядисан на снимките. Имам и още около 100 бройки от модифицираната версия, която има две прелки от двете страни, както и подвижна преградна дъска от фибран, с чиято помощ нуклеуса може да стане двоен (2х2 рамки). Всички нуклеуси са боядисани със син цвят, а капака е жълт. Така ми се стори по-интересно, пък и жълтия капак добре се връзва с жълтата прелка. Също така на нуклеусите има монтиран външно и един кръгъл RFID таг (при двойните нуклеуси - две тага от двете страни), като в тези тагове може да се запише номера на нуклеуса, имената на собственика или фирмата или каквото друго кажете. Записаното може да се заключи с парола и в бъдеще при нужда да се чете с всеки един GSM, притежаващ NFC датчик.
Цената на единичните нуклеуси е 15 лева, а на двойните - 17 лева.
Вече имам заявени на ЛС 50 бройки. Реших да пусна тази обява тука, защото ако и други хора си заявят и количеството свърши, тогава въобще няма да се хабя да ходя на поляната и да разпъвам шатри.

Цитат