Странна ми е пчелната отрова - получавал съм наведнъж над 500 ужилвания и само ожаднях,а единствения път когато се наложи да тичам до болницата беше само от едно ужилване.Жилен съм още кога минавах прав под масата - не съм се интересувал по-подробно по въпроса,но допускам,че пчелната отрова има и положително въздействие в/у организма и здравето ни,за това и не смятам да се отказвам от удоволствието :D

Но определено трябва да си има граница - факт е,че в онази година когато ме нападнаха толкова жестоко,после до края на календарната година дори най-невинното ужилване ми носеше непоносима болка.А и по принцип тогава бях доста неопитен и доста ужилвания си отнасях за годината и винаги към края на годината ужилванията бяха по-болезнени.

Но пък за момента,дори спрях да се подувам - само ужилванията в областа на очите са ми проблемни още и за това все още не съм се отказал от булото,но пък моя старец работи и без було,при него където и да го ужили само подпухва леко за деня,още на сутринта няма и следа от ужилване.