Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Васко нека да оставим оценките за годината за по късно.Иначе за студеното си прав.Миналата година по това време бях изкарал60% от медодобива,а сега магазините са сухи,но се очертава пчеласко време.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    но се очертава пчеларско време.
    Много си прав, но за който знае какво да прави в такова време.
    Съмнявам се обаче за начинаещите колеги, дали ще постигнат положителни резултати.

И днес го дават да вали цял ден и мисля че нещата ще си дойдат на мястото. Кориандъра ще цъфти още 10-тина дни може и да го хванем
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Да, от утре го дават да се оправя времето, а при мен кориандъра все още не е в масов цъфтеж. Има надежда.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Вчера надвечер отворих няколко кошера да видя какво е положението. Напълни ли са повечето на 2/3, а някъде са започнали да запечатват. Летят към кориандъра много усилено. Дори в 8 вечерта имаше "пътека" в тази посока. В неделя ще извадя това, което е готово и ще върна магазините, да се надявам, че до края на другата седмица ще ги напълнят пак, а другите рамки ще ги донапълнят. Даже и тези, които са с по един магазин и не бяха се качили в него в неделя има приток.

Потребител
    Регистриран
    28.01.2011
    Пчеларски район
    Раднево
    При мен кориандъра няма нектар.
    Не мога да си обясня какво става

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    На кориандъра му трябва температура и слънце. Такива са ми наблюденията. В събота беше облачно и летежа към него беше вял.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •