Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 604

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    28.05.2012
    Пчеларски район
    Пловдив
    Аз определено не търся вина в никого. Напълно съм съгласен, че форумът е такъв, какъвто го направят потребителите му.
    Но както на всяко място, така и тук, трябва да се спазват определени правила, базирани не само на етика и морал, за да може нещата да стоят малко по-добре. Предполагам, ще се съгласиш, че тези правила се създават и обмислят от правоимащите във форума и за спазването им се следи отново от същите. Това го пиша, понеже спомена раздела за начинаещи. За мен е недопустимо да съществуват теми със заглавия от рода на "имам въпрос", "питане", "моля за помощ" и т.н. Времето на всеки е ценно. Човек от самото заглавие трябва да си прецени има ли смисъл да влиза в темата или не. В стремежа си всеки да получи бързо отговор, често не се замисля над това. Най-малкото би било достатъчно, при стартиране на тема, в полето за писане да са изписани основните правила за създаването й. При клик за писане, да изчезват. Ако се използваха внимателно подбрани тагове, също би било полезно на човек да достигне бързо до сходна на интересуващата го информация.
    Отново казвам, не упреквам никого за нищо, само давам някои насоки, които от моя опит на администратор и потребител на форуми, биха били от полза и не е късно да им се обърне внимание.

Абсолютно съм съгласен с теб. Аз лично обаче се изморих да го правя и ще "пасувам".

Може би трябва да се дадът модераторски права и на други хора, които са мотивирани да го правят.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Gogo Виж публикацията
    ...За мен е недопустимо да съществуват теми със заглавия от рода на "имам въпрос", "питане", "моля за помощ" и т.н. ...
    За това се канех и аз от доста време да пиша. В други форуми ако направиш такова заглавие на тема направо се трие. А се напълни с такива теми и то за въпроси, за които има отговори.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •