Аз определено не търся вина в никого. Напълно съм съгласен, че форумът е такъв, какъвто го направят потребителите му.
Но както на всяко място, така и тук, трябва да се спазват определени правила, базирани не само на етика и морал, за да може нещата да стоят малко по-добре. Предполагам, ще се съгласиш, че тези правила се създават и обмислят от правоимащите във форума и за спазването им се следи отново от същите. Това го пиша, понеже спомена раздела за начинаещи. За мен е недопустимо да съществуват теми със заглавия от рода на "имам въпрос", "питане", "моля за помощ" и т.н. Времето на всеки е ценно. Човек от самото заглавие трябва да си прецени има ли смисъл да влиза в темата или не. В стремежа си всеки да получи бързо отговор, често не се замисля над това. Най-малкото би било достатъчно, при стартиране на тема, в полето за писане да са изписани основните правила за създаването й. При клик за писане, да изчезват. Ако се използваха внимателно подбрани тагове, също би било полезно на човек да достигне бързо до сходна на интересуващата го информация.
Отново казвам, не упреквам никого за нищо, само давам някои насоки, които от моя опит на администратор и потребител на форуми, биха били от полза и не е късно да им се обърне внимание.

Цитат